top of page

Ompliaden 2015 - 06-08 Mars

Fredag klokken18.00 møtte 7 spente menige og 6 befal opp for å dra på årets ompliade! Vi ankom hytten og det ompliske bål ble tent så vi kunne grille pølser og marshmallow til kvelds! Det var ren idyll rundt bålet å ingen så påvirket ut av at morgendagen skulle bestå av en rekke konkurranser i ulike ompliske grener. Vi gikk etterhvert inn og hadde en god gammeldags samling bestående av min tante liker ikke t (til manges frustrasjon), vi fortsatte med å synge gode gamle sjøkorpssanger og konkluderte med at vi ikke var helt stødig på alle melodiene. Vi avsluttet meden runde klapp i seng hvor Alex ble sittende lengst blant de menige. Det ble raskt stille på hemsen, så alle skulle få en god natts søvn før lørdagens konkurranser. Sent fredag kveld kom også martin, så lørdag morgen var vi 14stykker til en nydelig frokost som var en toppidrettsutøver verdig. Vi pakket med oss badetøy å etter å ha fått Patrick sin bil opp av grøfta satte vi snuta mot det ompliske badeanlegget i Askim. Vi kom oss inn å startet med oppvarming før vi satte i gang med 250m fri, alle fullførte noen med bedre stil enn andre ... neste gren var lag hopp og individuelt hopp, ivrige sjøkorpsgutter og jenter slang seg ut fra 1, 3og 5meter med livet som innsats! Det var noen flotte hopp og dommerne hadde et svare strev med å skulle sette stilpoeng. Etter noen timer ble det lunsj og kjeks, de fleste var skikkelig sultne etter de harde og krevende konkurransene. Vi fortsatte med sklie på tid etterfulgt av et par timer med frilek i vannet det ble svømt, plasket, sklidd og lekt, noen prøvde seg i bølgebassenget og i strømkanalen. Vi avsluttet dagens ompliske leker med dykking, vi svømte ut plukket opp og svømte tilbake på ryggen. Da vi skulle dra var ikke alle helt enig i det, men turlederne syns at 5 timer i vannet var nok ... vi kom tilbake til hytten hvor det ble litt kortspill og avslapning mens byssa lagde klar deilig taco til middag, gleden var stor når mette kom for å være sammen oss resten av helgen. Etter middag og litt mer avslapning ble det samling med mette poppet popkorn og kakao laget av selveste pulverheksa Kitty! Vi hadde quiz, en runde eller to med min tantes pute, som alle til slutt skjønte .... Før vi nok en gang tok frem sangheftene og øvde på sanger ... litt bedre nå enn på fredag, men vi må tok begynne å synge mer på tirsdager for å ikke glemme dem. Før vi satte i gang med klapp i seng ble de menige enig om at nok får være nok, Alex fikk ikke vinne i dag å, de gjorde en iherdig innsats og Alex røk tidlig ut, sammen en haug med slitent befal ... Geir Erik holdt ut, og ble lørdagens vinner av klapp i seng. Etter litt småprat på hemsen ble det stille rund klokken 23.. Søndag startet som vanlig med frokost før det ble pakking. Alle kledde på seg uteklær å gikk ut for å utføre den siste ompliske grenen, skyting med luftpistol og Paintball, det ble treff på alle, og de ramlet fornøyd inn til premieutdeling. Listen over hvordan det gikk kan dere se nederst, men mikkel stakk av med samlet 1.plass før Geir Erik og mads. Vi inntok et deilig tomatsuppemåltid før vi satte i gang med vasking, alle som var med var rutinerte vaskere så det gikk lett som en lek før vi bar med oss all bagasjen ned til bilene og avsluttet turen ved skuret.

Takk for en kjempe fin ompliade, jeg gleder meg til neste gang! 

 

2890 Therese 

bottom of page