top of page

Jubileumsboken - Sjøkorpset 100 år

Etter 50-års beretningen kom "100-års beretningen".

Nå har jubileumskomiteen snekret sammen «På våte veier vil vi gynge – Oslo KFUMs Sjøkorps gjennom 100år».

Boken tar oss gjennom de siste 50 årene, gjennom oppturer og nedturer. Boken er full av historier og bilder fra de ulike periodene, så kanskje er du med? Ikke nøl med å reservere ditt eksemplar!

 

Bestilling. Vi tar nå i mot reservasjoner Send en epost med navn og hvor mange bøker du ønsker til 100ar@sjokorpset.no. Vi venter med utlevering av bøkene i første omgang siden omstendighetene hindrer oss i å møtes, men så snart det er klart til å møtes vil du få beskjed om betalingsinformasjon og hvor den kan hentes. Boken kan også sendes, porto kommer da i tillegg.

 

Husker du den gangen…. Alle har vi minner fra tiden vår i Sjøkorpset, noen sitter dypere en andre. Utallige historier er fortalt. Det morsomme og spesielle er at å høre Ørnulf sine fortellinger fra 1960 er som å høre Mette sine fortellinger fra 2010, mange vil tenke at vi da har stått på stedet hvil, men det har vi ikke. Vi har vært gode på å ivareta tradisjoner og verdier.

 

Boken er satt sammen av Vetle Daler som redaktør, Liv Barbro Veimodet, Ørnulf Daler, Esben Hansen og Therese Halvorsen i redaksjonen, Rune Tollisen som har stått for layout og med god hjelp fra mange andre.

Bok1 100aar.jpg

Bok1 100aar.jpg

bottom of page