top of page

Høsttokt 2017! 

Denne turen er tilpasset alle medlemmene våre, men vi gjør oppmerksom på at høstseilas kan bli noe tøffere en solskinnseilas på sommeren. Distansen på selve turen er derfor ikke avskrekkende – vi skal ned til Gøteborg området og reiser hjem med buss derfra.

 

Pris: Kr 3 900,- (3700,- pluss uniform 200,-)

Aldersgruppe: Fra 10 år 

 

Tidsrom: Fredag 29. september kl 1800– Fredag 6.oktober ca. kl 1800

Reiserute: Rådhusbrygge 1 – Oslo bussterminal

Melde deg på med engang, husk det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder! Ta gjerne med venner eller søsken, alle er hjertelige velkommen!

 

Påmelding skjer ved at du sender en e-post til adresse turleder@sjokorpset.no, med forespørsel om plass.

Eposten må inneholde følgende informasjon:

- Fullt navn på deltaker

- Fødselsdato

- Adresse

- 2 stk. telefonnummer vi kan kontakte om nødvendig (helst mobil)

- Navn på pårørende - Svømmeferdigheter (kan barnet svømme 200m, ja/nei)

- Annen nødvendig informasjon (allergier osv.) dere finner nødvendig å opplyse oss om.

 

Når turleder har mottatt eposten vil du bekreftet plass og kontonummeret du skal betale inn på eller du vil få beskjed om at båten dessverre er full.

 

Medlemskap

For deltagelse på sommerens arrangementer kreves det medlemskap i foreningen. Årlig medlemskap koster kr 800,- og gir også rett til deltagelse på alle våre arrangementer.

 

Rabatter / redusert avgift

Hvis en deltager skal delta på flere arrangement eller flere fra en familie deltar vil det gis «søskenmoderasjon» på turene. Dette vil si at Man betaler full pris for det dyreste arrangementet, og får 30% rabatt på alle etter- følgende sommerarrangementer (inkludert høsttoktet)

 

Ved flere enn 2 deltagere (eller arrangementer) kan man også be om en pakkepris for alle arrangementene. Dette gjøres i så fall via mail til styret (styreleder@sjokorpset.no)

 

Vi ønsker ikke at økonomi skal hindre våre medlemmer i å delta. Derfor kan det sendes skriftlig søknad til sjøkorpsets styre om reduksjon av deltakeravgift. Søknaden må inkludere inntektsdokumentasjon, dvs. de 3 siste lønnsslipper eller siste skatteoppgjør, og merkes «v/Styret». Søknad sendes per post, eller med epost til styreleder@sjokorpset.no. Det er kun betalende medlemmer av sjøkorpset som kan søke.

 

Med vennlig hilsen

Sjøkorpssjefen

sjefen@sjokorpset.no

Oslo KFUMs Sjøkorps

Akershusstranda 5

0150 Oslo

bottom of page